25e TRUCKER TRUCK HELVOIRT OP 16 SEPTEMBER 2017

“Oproep voor mensen met een beperking”

Trucker Truck Helvoirt is een organisatie die zich inzet voor de minder validen onder ons. Al sinds 1993 bieden wij hen een gezellige, spannende en afwisselende dag in de vorm van een trucktour!

Onze gasten krijgen de kans om een mooie route door het Brabantse landschap te maken in een heuse truck. Ook na deze rit bieden wij hen nog volop vertier, denk hierbij aan een clown, een kleurhoek, artiesten, schminken en uiteraard een hapje en een drankje. Een echte dag uit dus!

Om onze gasten kosteloos te laten genieten van een dagje in de schijnwerpers zijn wij volledig afhankelijk van de giften en de belangeloze inzet van derden. Denk hierbij aan mensen die de organisatie op willen pakken, catering, begeleiders, motor begeleiding, EHBO en parkeerders.
Maar laten we ook de tientallen bedrijven en honderden chauffeurs die hun vrije zaterdag opofferen niet vergeten. In totaal rijden er ieder jaar zo’n 125 trucks mee! Een aantal waar we met recht trots op zijn!

Opgave om deel te nemen aan deze 25e Trucker Truck kan door het invullen van het inschrijfformulier KLIK HIER.

Dit jaar mogen we gebruik maken van het terrein/loods van de Gebr. Van Oirschot BV, Gommelsestraat 16, 5074PC Biezenmortel. Waarvoor onze DANK!!

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met William van Rijsewijk, Tel. 06-17984971 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Organisatie Trucker Truck Helvoirt.

Geef een reactie