BETTY KRIJGT HAAR BANKJE !

BETTIE KRIJGT HAAR BANKJE TERUG !

Wethouder Eric van den Dungen biedt inwoonster Bettie op vrijdag 21 april om 11.00 uur een nieuw uitrustbankje aan in het park bij het Joriskwartier. Vorig jaar was het tijdens de werkzaamheden geruisloos verdwenen

Vanuit Cello veilig naar het centrum

Langs veel wegen binnen de bebouwde kom van Helvoirt vind je bermen en beplanting. Hierdoor is er soms minder ruimte voor een voetpad. Enkele bewoners van zorgorganisatie Cello wilden graag een veilige en ruime loopverbinding naar het centrum van Helvoirt. Daarom is er een pad aangelegd in de Achterstraat tussen  de St. Jorisstraat en het Vincent van Goghplein.

Waar is mijn bank?

Tijdens een informatieavond reageerde een bewoonster van het Waterkwartier boos over het verwijderen van “haar” bankje. Al snel bleek het om het parkbankje te gaan dat in het plantsoen stond bij het St. Joriskwartier. Het bankje is bij de aanleg van het pad weggehaald. Het was in zeer slechte staat en daarom niet meer teruggeplaatst. De inwoonster beschouwde het als’ haar’ bankje. Hier rustte ze altijd even uit, tijdens haar dagelijkse wandeling vanuit Cello.

Een bordje speciaal voor Bettie

Er staat nu een nieuw bankje. Op vrijdag de 21e wordt in de Achterstraat het nieuwe bankje aan de inwoonster aangeboden. De gemeente Haaren plaatste een bordje op de bank. Nu is het voor iedereen en  voor altijd duidelijk: dit is “Bettie’s bankje”.

1 reactie

  1. Hans klerks Reageer

    Des toch mooi , of nie dan

Geef een reactie