DOS KIEST NIEUWE NAAM

Atelier DOS kiest nieuwe naam en logo

Atelier DOS uit Helvoirt is een bekende naam in de regio. Edelsmid Monique en lijstenmaker Maarten vormen met z’n tweeën DOS. Het bedrijf bestaat dit jaar 8 jaar en timmert flink aan de weg. De activiteiten groeien. Daarom werd het tijd de 2 van DOS om te vormen.

Monique kiest voor een nieuwe naam: Edelsmederij puur & pracht. Ze kiest ook voor een moderne look en bijpassend logo. “Deze naam en uitstraling past goed bij mijn manier van werken. Ik wil mensen graag kennis laten maken met de mogelijkheden van een persoonlijk ontworpen sieraad. Het liefst ga ik samen met hen om tafel om het ontwerp te maken. Zo komen we samen tot een chique, eigentijds, modern en persoonlijk sieraad. Een sieraad dat juist het gevoel van de klant vertaalt én zijn verhaal vertelt. Eventueel smelt ik bij het maken van het sieraad goud om dat de klant aanlevert. Daarnaast kunnen mensen bij mij een workshop volgen, waarbij ze zelf een sieraad maken. Natuurlijk repareer ik ook sieraden en vervang ik horlogebatterijen.”

De lijstenmakerij van Maarten blijft bestaan onder de naam Atelier DOS. De twee bedrijven zijn en blijven samen gevestigd in het atelier aan De Schutsboom 9 in Helvoirt. Een prachtige en inspirerende plek.

Hartelijke groet Monique van Dorp

Edelsmederij puur & pracht

www.puurenpracht.nl

[email protected]

06-54 25 89 02

0411-64 42 82

1 reactie

  1. Mark en wouter Reageer

    Ziet er goed uit monique.

    Succes met de verdere plannen.

Geef een reactie