GEEF UW STEM(MEN) AAN Te Voet Te Veld

Van 3 tot en met 17 oktober worden leden van de Rabobank Hart van Brabant in de gelegenheid gesteld te stemmen op doelen van verenigingen en instanties tijdens de actie Hart voor uw Club.
Als het goed ontvangt u als lid van de Rabobank Hart van Brabant binnenkort een stemkaart met code en kunt u 5 stemmen uitbrengen op uw favoriete club/instantie, waarvan maximaal twee op dezelfde club/instantie (bijv. Te Voet Te Veld). Dat kan tot en met 17 oktober via: www.rabobank.nl/hartvanbrabant

Te Voet Te Veld is een jaarlijkse winterwandeling op de zondag tussen Kerstmis en Oudjaar. Omdat er dit jaar geen zondag tussen zit wordt op dinsdag 26 december (2e kerstdag) de zevenendertigste tocht gelopen. De start- en finishplaats is dit keer bij Harmoniezaal De Notenkraker, Kastanjelaan 12, Helvoirt.

Het batig saldo van de winterwandeltocht Te Voet Te Veld komt elk jaar geheel ten goede aan een goed doel. Voor 2017 is gekozen voor de Gedenkplaats Haaren. Daar wordt van alles ondernomen om de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog te blijven gedenken.
Te Voet Te Veld hoopt dit jaar een stevig handje te kunnen toesteken en is ervan overtuigd dat alle inspanning goed besteed is en dat de opbrengst van de wandeltocht een goed doel zal dienen.

Met de financiële ondersteuning van actie Hart voor uw Club van de Rabobank hoopt Stichting Te Voet Te Veld in staat gesteld te worden om met posters, vlaggen, flyers en ander promotiemateriaal extra publiciteit te geven aan haar actie en goede doelen. Het kan het wandelen, de baten en dus de goede doelen alleen maar ten goede komen.
Daarom vragen wij uw stem (of liever nog 2 stemmen) te geven aan Te Voet Te Veld.

Geef een reactie