HART VOOR UW CLUB

Actie Hart voor uw Club van start!

Rabobank Hart van Brabant organiseert ook dit jaar weer Hart voor uw Club. Met deze actie steunt de bank verenigingen en stichtingen in het werkgebied met hun jaarlijkse activiteiten of projecten. Vanaf 1 juni kunnen clubs zich aanmelden via ww.rabobank.nl/hartvanbrabant.

Leden van bank bepalen

Het verenigingsleven draagt bij aan de leefbaarheid van de regio. Daarom ondersteunt de bank deze clubs en stelt dit jaar maar liefst € 250.000,- beschikbaar. Leden van Rabobank Hart van Brabant kunnen begin oktober hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de vereniging of stichting.

Aanmelden voor de actie Hart voor uw Club

Via de site van de bank is aanmelden eenvoudig; clubs worden hier gevraagd onder meer hun bestedingsdoel te vermelden. Zo weten stemmers welk doel ze ondersteunen met het uitbrengen van hun stem. Inschrijven kan tussen 1 juni en 15 september 2017 via www.rabobank.nl/hartvanbrabant. Tijdens de slotavond op 10 november 2017, horen deelnemende verenigingen welk bedrag ze ontvangen.

Geef een reactie