Helvoirt Verlicht in de donkere wintermaanden.

U kent ze wel die mooie verlichte straten in de stad, dorp of winkelcentrum. Op vele plaatsen vallen ze op tijdens de feestdagen. Sfeer verhogend en veiligere straten tijdens de donkere wintermaanden.
Helvoirt had dit nog niet maar daar gaat verandering in komen. Ook onze belangrijkste straten in de dorpskern zullen extra worden verlicht vanaf dit jaar. Er is veel werk en tijd aan vooraf gegaan maar het resultaat zal er dan ook naar zijn. Een groot deel van ondernemend Helvoirt heeft een financiële duit in het zakje gedaan, de Gemeente Haaren heeft het positief ontvangen en steunt ons op alle mogelijk manieren, zodat dit alles gerealiseerd kan worden.
Vind u dit ook een goed initiatief en wilt u ons verder helpen dan kan dat. Elke bijdrage is welkom. Speciaal voor deze actie is er een “Stichting Verlichting” opgericht om alles in de juiste banen te sturen. Dus heeft u een financiële bijdrage over om de leefbaarheid van Helvoirt te vergroten laat dit aan ons weten ([email protected]) of doneer u bijdrage op: rekeningnummer NL43RABO0320328104 t.n.v. Stichting Verlichting Helvoirt.

Met vriendelijke groet, Stichting Verlichting

Geef een reactie