ONGEVAL MET DODELIJKE AFLOOP

BOTSING KRUISPUNT N65 HELVOIRT

HELVOIRT – 07.00 uur De N65 bij Helvoirt is vrijdagochtend afgesloten na een zeer ernstig ongeluk met dodelijke afloop. Op de rijbaan richting Tilburg kwamen een bestelauto en een vrachtauto met elkaar in aanrijding, waarbij de bestuurder van het busje is overleden. Het gaat waarschijnlijk uren duren voor de weg weer open is. 

Het ongeval gebeurde op de kruising van de N65 met de Molenstraat en Torenstraat. Het bedrijfsbusje kwam vanuit Helvoirt, de vrachtwagen kwam vanuit de richting Vught. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Verkeer vanuit Tilburg naar Den Bosch moet voorlopig omrijden via de A58 en de A2 (de route via Eindhoven). Dat gaat vanwege het lage verkeersaanbod op de vrijdagochtend zonder grote problemen.

Traumahelikopter: Voor het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen. Of die ook daadwerkelijk geland is, is niet duidelijk. Achter het ongeluk staat nu zo’n 2 kilometer file. De politie leidt het verkeer weg via het lokale wegennet.

Update 07:03 uur
De politie bevestigt het vermoeden dat het om een fataal ongeluk gaat. Voor de bergers aan de slag kunnen vindt er eerst uitgebreid sporenonderzoek plaats. Om een kijkersfile te voorkomen worden er schermen geplaatst om de betrokken voertuigen uit het zicht te onttrekken.

Update 08.30 uur: Rijkswaterstaat verwacht dat de weg niet eerder dan 11.00 uur wordt vrijgegeven. Na politie-onderzoek en berging moet er ook een oliespoor opgeruimd worden. Een deel van de olie ligt in de berm: het is nog even afwachten of de berm helemaal afgegraven moet worden.

Update 10:30 uur
De rechter rijstrook is vrijgegeven, maar de middenberm moet worden afgegraven. Daar is men nu mee bezig. De files zijn opgelost.

7 reacties

 1. Albert van de Wiel Reageer

  Triest, heel veel sterkte aan iedereen die er bij betrokken is.

 2. Marij Reageer

  sterkte voor nabestaanden en betrokkenen

 3. gert jan Reageer

  ja kom er ook iedere dag maar blijft opletten daar veel truckers zijn er kleuren blind heel veel sterkte voor fam

 4. Thieukes Reageer

  Ik ga je missen maat !, Het leven is oneerlijk Sterkte voor de nabestaanden
  Ik persoonlijk zou graag zou graag voor rood flitsers zien bij elk kruispunt op de n65 misschien kan er op die manier ongevallen worden voorkomen

 5. Cvkuik Reageer

  Verschrikkelijk dit ik kwam er ook regelmatig maar die stoplichten staan ook waardeloos afgesteld ik wacht ook altijd als ik de N65 oversteek als t licht op groen valt want ik heb t al vaker mee gemaakt dat er oa vrachtwagens door komen knallen…..dit moest een keer gebeuren….sterkte aan de nabestaanden

 6. Angelique Reageer

  Deze dag ging jij werken op het werk waar mijn man de week had gezeten, vandaag moest mijn man weg en zou jij op de kraan gaan. Hij heeft je in de avond nog gesproken over het werk als collega’s. VRESELIJK TOEN WE DIT HOORDEN
  We wensen de familie en vriendin en iedereen heel veel sterkte toe . ANGELIQUE EN ERIC VAN LIEMPD

Geef een reactie