Saamhorigheid Vereniging 55+ staat centraal bij viering

Tijdens een druk bezochte receptie ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan heeft de Vereniging 55+ in Helvoirt zaterdagmiddag haar feestweekend extra luister bijgezet.

“De activiteiten en faciliteiten zijn erop gericht onze leden een gevoel van saamhorigheid te geven, het zich opgenomen voelen in een groep en daar waardering en respect voor ontvangen. Dat is onze core business”, sprak voorzitter Josée van Dongen.
Zij legde in haar speech de nadruk op “maatschappelijk verantwoord verenigen”. “Niet alleen maar je kernactviteit centraal stellen maar dat doen op een wijze waarop je de gemeenschap erbij betrekt.”

Foto: Henk Pijnenburg

Burgemeester Jeannette Zwijnenburg roemde de rol die de vereniging speelt in de Helvoirtse gemeenschap. “De vereniging is er niet alleen voor zichzelf maar is juist zo sterk door de samenwerking met anderen. Zij geeft mensen het gevoel erbij te horen.”
De burgemeester benoemde tijdens de receptie Edward de Vries tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en reikte hem deze koninklijke onderscheiding uit. “Uw rol bij de vereniging 55+ is onuitputtelijk”, sprak zij richting Edward de Vries.
(zie ook bericht hierover op deze website).

Geef een reactie