SPORTPARK V.V HELVOIRT GESLOTEN

Sportpark v.v. Helvoirt gesloten

Nu het voetbalseizoen afgelopen is, is het sportpark van v.v. Helvoirt verboden terrein op momenten dat er geen sportactiviteiten zijn en de kantine gesloten is. Overigens is het altijd verboden terrein voor onbevoegden als er geen activiteiten zijn!
Daar zijn hele goede redenen voor:
  • In de zomerperiode vindt groot onderhoud plaats aan de velden, die daardoor extra gevoelig zijn voor slijtage.
  • De grasvelden hebben in de zomer rust nodig om te herstellen en het kunstgrasveld is zeer gevoelig voor beschadigingen door bijvoorbeeld glas, kauwgum en brandende sigarettenpeuken. Helaas wordt deze schade vaak door met name illegale gebruikers veroorzaakt.
  • Toelaten van onbevoegden zonder toezicht verhoogt het risico op vandalisme en criminaliteit op het sportpark, zoals vernielingen van verenigingseigendommen, brandstichting en inbraak.
Wanneer ben je nu onbevoegd?
Je bent onbevoegd als je niet voor een wedstrijd, training (met trainer/leider) of andere verenigingsactiviteit op het sportpark bent, ongeacht of je nu wel of géén lid bent van v.v. Helvoirt.
Handhaven
Gemeente en politie handhaven deze regels. Als een medewerker van de gemeente of iemand anders op of rond de velden iemand aantreft die daar onbevoegd is, dan zal hij of zij je vragen om te vertrekken. Als dat niet gebeurt, wordt de politie geïnformeerd. Als de politie een onbevoegde aantreft op het sportpark, dan zal de politie hetzelfde handelen als bij het onbevoegd betreden van ieder ander verboden terrein. Dit leidt mogelijk tot een proces verbaal en een boete. Op verschillende plaatsen in Helvoirt zijn er veldjes te vinden die wel vrij toegankelijk zijn en waar je een balletje zou kunnen trappen.
Bedankt voor de medewerking,
bestuur v.v. Helvoirt

Geef een reactie