WIENEKE REMMERS MET CROMVOIRTSE FANFARE

Foto: Dirigent Ralf Jacobs bespreekt het programma met de Vughtse musicalster Wieneke Remmers.

Vughtse musicalster Wieneke Remmers in Speeldoos met Cromvoirtse Fanfare

Op zaterdagavond 1 juli 2017 geeft de Cromvoirtse Fanfare in Theater de Speeldoos in Vught een “Summer Night Concert”. Zij begeleidt musicalzangeres Wieneke Remmers en musicalzanger Tony Neef tijdens het zingen van een groot aantal musicalnummers. Ook zingen zij bekende Nederlandstalige liedjes van onder meer Ramses Shaffy, Toon Hermans en Jacques Brel. Met dit concert onderscheidt de Cromvoirtse Fanfare zich dit keer in een concertzaal, na jarenlang furore te hebben gemaakt op een ponton aan de IJzeren Man met in 2014 als absoluut hoogtepunt Guus Meeuwis (en 6000 enthousiaste toeschouwers).

Het eerste concert aan de IJzeren Man, in 2009, was overigens met.. Wieneke Remmers. Zij is in Vught opgegroeid en vertolkte destijds in het Eftelingtheater de hoofdrol in de Sound of Music. Tijdens dat eerste IJzerenMan-concert heeft ze de bekendste melodieën gezongen uit die musical, met de Cromvoirtse Fanfare als begeleidend orkest. Toegejuicht op het strand door ruim 5000 toeschouwers was dat eveneens een ongekend succes.

Wieneke: “Ik vond het onder begeleiding van een fanfare zingen zo leuk dat ik een jaar geleden contact heb gezocht met de Cromvoirtse Fanfare om samen met Tony Neef een nieuw concert te geven. En optreden in de Speeldoos is voor mij echt thuiskomen: in mijn jeugdjaren heb ik daar balletlessen gevolgd en in musicals gezongen. Daar is het allemaal begonnen!”.
Het wordt een concert van hoog niveau en met veel variatie. U zult kunnen genieten van beroemde musicalklanken en bekende Nederlandse “chansons” die u mee zullen nemen naar vroeger…

A Summer Night Concert, zaterdag 1 juli 2017, 20.00 uur, in theater de Speeldoos in Vught. Kaartjes kosten € 15 per stuk en zijn te bestellen op www.theaterdespeeldoos.nl/cromvoirtse-fanfare

Geef een reactie